Platansquash.hu
Nincs bejelentkezve... Belépés | Regisztráció

Polar RS800CX N (G5 GPS)

Atlétáknak, akik a legjobbat akarják kihozni bármelyik állóképességi sportból. A csomag három szenzort tartalmaz, hogy lefedjen minden állóképességi sportot. A megfelelő intenzitás mérésével segít, hogy elkerüld a túl gyenge vagy túl intenzív edzéseket.Részletes adatokat mér a teljesítményedről. A Polar fitnesz teszt leméri az aerob erőnléted pihenés közben és megmutatja a fejlődésed. Polar ProTrainer 5 szoftverrel kerül forgalomba, mely segít elemezni, megtervezni és vezetni az edzésnaplódat.
-Szintmérő és barometer funkciók:Grafikus szintkijelzés - elérhető a Polar ProTrainer 5 szoftveren keresztül, Szintkülönbség, emelkedő és lejtő - méter, fok, százalék, Hőmérséklet.
-Test adatait mérő funkciók:Automatikus életkor alapú célzóna - percenkénti pulzusszám (bpm)/ % / nyugalmi pulzusszám visszaállása (HRR), Átlagos és maximális pulzus minden körben, Átlagos, minimum és maximális pulzus az edzés alatt, Pulzusszám - percenkénti pulzus (bpm) / % / % nyugalmi pulzusszám visszaállása (HRR), Pulzus (HR) - alapú célzónák figyelmeztető vizuális- és hangjelzéssel, HRmax (pluzusszám maximum) (életkor alapján), HRmax (pluzusszám maximum) (Polar Fitness teszt alapján), HRmax (felhasználói szett),Manuális célzóna - percenkénti pulzus (bpm) / % / % nyugalmi pulzusszám visszaállása (HRR), Polar Fitness Test (Polar Fitnesz Teszt), Polar OwnCal® – kalóriaszámláló a tengerszint feletti magasság korrekciójával, Polar OwnCode® (2.4 GHz W.I.N.D.) – kódolt átvitel, Polar OwnOptimizer – személyes edzettségi állapot, Polar OwnZone® – személyes pulzus-zóna, Polar sport zónák, R-R intervallumok / Online HR (pulzusszám) változtatás, Training load (edzés fel/letöltése) – elérhető a polarpersonaltrainer.com - on
-CS cadence sensor (ütemmérő szenzor) W.I.N.D. funkciók:Kerékpár beállítások - két kerékpárhoz, Ütem (cadence) - aktuális, átlagos és maximális, Iram -alapú célzónák vizuális- és hangjelzéssel
-CS sebességmérő szenzor W.I.N.D. funkciók:Autostart/stop, Kerékpár beállítások - két kerékpárhoz, Távolság alapú intervall, Távolság alapú nyugalmi pulzus visszatérés mérés,Távolság - edzés, kör, távolság és összesítés, Emelkedésmérés, Sebesség - aktuális, átlagos és maximális, Sebesség-alapú célzónák vizuális- és hangjelzéssel, SpeedPointer (sebességmutató)
- Adatátvitel:IrDA USB adapteren keresztül PC kompatibilis, IrDA USB adapteren keresztül Polar ProTrainer 5 kompatibilis, IrDA USB adapteren keresztül kompatibilis a polarpersonaltrainer.com oldallal